Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 30 gevonden artikelen
 
 
  UV-Visible Spectroscopy and Multivariate Classification as a Screening Tool for Determining the Adulteration of Sauces
 
 
Titel: UV-Visible Spectroscopy and Multivariate Classification as a Screening Tool for Determining the Adulteration of Sauces
Auteur: Di Anibal, Carolina V.
Rodríguez, Serena
Albertengo, Liliana
Rodríguez, M. Susana
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 9 (2016) nr. 11 pagina's 3117-3124
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland