Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Quantifying Total Viable Count in Pork Meat Using Combined Hyperspectral Imaging and Artificial Olfaction Techniques
 
 
Titel: Quantifying Total Viable Count in Pork Meat Using Combined Hyperspectral Imaging and Artificial Olfaction Techniques
Auteur: Li, Huanhuan
Kutsanedzie, Felix
Zhao, Jiewen
Chen, Quansheng
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 9 (2016) nr. 11 pagina's 3015-3024
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland