Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Iodine Value and Fatty Acids Determination on Pig Fat Samples by FT-NIR Spectroscopy: Benefits of Variable Selection in the Perspective of Industrial Applications
 
 
Titel: Iodine Value and Fatty Acids Determination on Pig Fat Samples by FT-NIR Spectroscopy: Benefits of Variable Selection in the Perspective of Industrial Applications
Auteur: Foca, Giorgia
Ferrari, Carlotta
Ulrici, Alessandro
Ielo, Maria Cristina
Minelli, Giovanna
Lo Fiego, Domenico Pietro
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 9 (2016) nr. 10 pagina's 2791-2806
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland