Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Quality Evaluation for Essential Oil of Cinnamomum verum Leaves at Different Growth Stages Based on GC–MS, FTIR and Microscopy
 
 
Titel: Quality Evaluation for Essential Oil of Cinnamomum verum Leaves at Different Growth Stages Based on GC–MS, FTIR and Microscopy
Auteur: Li, Yanqun
Kong, Dexin
Lin, Xiaoman
Xie, Zhaohong
Bai, Mei
Huang, Shushi
Nian, Hai
Wu, Hong
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 9 (2015) nr. 1 pagina's 202-212
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland