Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Identification of Adulterated Cocoa Powder Using Chromatographic Fingerprints of Polysaccharides Coupled with Principal Component Analysis
 
 
Titel: Identification of Adulterated Cocoa Powder Using Chromatographic Fingerprints of Polysaccharides Coupled with Principal Component Analysis
Auteur: Yang, Wen-li
Hu, Ming-hua
Chen, Shang-wei
Wang, Qin
Zhu, Song
Dai, Jun
Li, Xiao-zhong
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 8 (2015) nr. 9 pagina's 2360-2367
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland