Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 30 gevonden artikelen
 
 
  A Food-Grade Approach to Isolate Crocetin from Saffron (Crocus sativus L.) Extracts
 
 
Titel: A Food-Grade Approach to Isolate Crocetin from Saffron (Crocus sativus L.) Extracts
Auteur: Kyriakoudi, Anastasia
Tsimidou, Maria Z.
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 8 (2015) nr. 9 pagina's 2261-2272
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 30 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland