Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Comparative Study of the Physical and Chemical Characteristics of Coffee and Sensorial Analysis by Principal Components
 
 
Titel: Comparative Study of the Physical and Chemical Characteristics of Coffee and Sensorial Analysis by Principal Components
Auteur: Oliveira, Ana Paula Lelis Rodrigues de
Corrêa, Paulo Cesar
Reis, Efraim Lázaro
Oliveira, Gabriel Henrique Horta de
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 8 (2014) nr. 5 pagina's 1303-1314
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland