Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Chemometric Models for the Quantitative Descriptive Sensory Properties of Green Tea (Camellia sinensis L.) Using Fourier Transform Near Infrared (FT-NIR) Spectroscopy
 
 
Titel: Chemometric Models for the Quantitative Descriptive Sensory Properties of Green Tea (Camellia sinensis L.) Using Fourier Transform Near Infrared (FT-NIR) Spectroscopy
Auteur: Jiang, Hui
Chen, Quansheng
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 8 (2014) nr. 4 pagina's 954-962
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland