Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 26 gevonden artikelen
 
 
  UV-Visible Spectroscopy and Multivariate Classification as a Screening Tool to Identify Adulteration of Culinary Spices with Sudan I and Blends of Sudan I + IV Dyes
 
 
Titel: UV-Visible Spectroscopy and Multivariate Classification as a Screening Tool to Identify Adulteration of Culinary Spices with Sudan I and Blends of Sudan I + IV Dyes
Auteur: Anibal, Carolina Di
Rodriguez, MarĂ­a Susana
Albertengo, Liliana
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 7 (2013) nr. 5 pagina's 1090-1096
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland