Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 25 gevonden artikelen
 
 
  A Simple and Improved HPLC Method for the Analysis of Dithianon in Red Pepper with Tandem Mass Spectrometry Confirmation
 
 
Titel: A Simple and Improved HPLC Method for the Analysis of Dithianon in Red Pepper with Tandem Mass Spectrometry Confirmation
Auteur: Jang, Jin
Rahman, Md. Musfiqur
Abd El-Aty, A. M.
Ko, Ah-Young
Park, Jong-Hyouk
Cho, Ji Mi
Cho, Soon-Kil
Seo, Young Mi
Shim, Jae-Han
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 7 (2013) nr. 3 pagina's 653-659
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland