Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Highly Selective Determination of Chrysoidine in Foods Through a Surface Molecularly Imprinted Sol–Gel Polymer Solid-Phase Extraction Coupled with HPLC
 
 
Titel: Highly Selective Determination of Chrysoidine in Foods Through a Surface Molecularly Imprinted Sol–Gel Polymer Solid-Phase Extraction Coupled with HPLC
Auteur: Fang, Guozhen
Feng, Jingjing
Yan, Yifan
Liu, Cuicui
Wang, Shuo
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 7 (2013) nr. 2 pagina's 345-351
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland