Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Simultaneous Measurement of Titratable Acidity and Fermentation Index in Cocoa Beans by Electronic Tongue Together with Linear and Non-linear Multivariate Technique
 
 
Titel: Simultaneous Measurement of Titratable Acidity and Fermentation Index in Cocoa Beans by Electronic Tongue Together with Linear and Non-linear Multivariate Technique
Auteur: Huang, Xingyi
Teye, Ernest
Owusu-Sekyere, Joshua D.
Takrama, Jemmy
Sam-Amoah, Livingstone K.
Yao, Liya
Firempong, Caleb K.
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 7 (2014) nr. 10 pagina's 2137-2144
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland