Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 30 gevonden artikelen
 
 
  HS-SPME/GC-MS Method to Characterise the Flavour of Italian Pasta: Potential Application to Assess the Quality of the Products
 
 
Titel: HS-SPME/GC-MS Method to Characterise the Flavour of Italian Pasta: Potential Application to Assess the Quality of the Products
Auteur: Boccacci Mariani, Maurizio
Giannetti, Vanessa
Testani, Elena
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 7 (2013) nr. 1 pagina's 64-72
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland