Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Determination of Quercetin, Gallic Acid, Resveratrol, Catechin and Malvidin in Brazilian Wines Elaborated in the Vale do São Francisco Using Liquid–Liquid Extraction Assisted by Ultrasound and GC-MS
 
 
Titel: Determination of Quercetin, Gallic Acid, Resveratrol, Catechin and Malvidin in Brazilian Wines Elaborated in the Vale do São Francisco Using Liquid–Liquid Extraction Assisted by Ultrasound and GC-MS
Auteur: de Souza Dias, Fábio
Silva, Maria Fernanda
David, Jorge Mauricio
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 6 (2012) nr. 3 pagina's 963-968
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland