Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 31 gevonden artikelen
 
 
  TLC–Bioautography-Guided Isolation, HPTLC and GC–MS-Assisted Analysis of Bioactives of Piper betle Leaf Extract Obtained from Various Extraction Techniques: In vitro Evaluation of Phenolic Content, Antioxidant and Antimicrobial Activities
 
 
Titel: TLC–Bioautography-Guided Isolation, HPTLC and GC–MS-Assisted Analysis of Bioactives of Piper betle Leaf Extract Obtained from Various Extraction Techniques: In vitro Evaluation of Phenolic Content, Antioxidant and Antimicrobial Activities
Auteur: Annegowda, H. V.
Tan, P. Y.
Mordi, M. N.
Ramanathan, S.
Hamdan, M. R.
Sulaiman, M. H.
Mansor, S. M.
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 6 (2012) nr. 3 pagina's 715-726
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland