Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Sensory Quality Control of Young vs. Aged Sweet Wines Obtained by the Techniques of Both Postharvest Natural Grape Dehydration and Fortification with Spirits During Vinification
 
 
Titel: Sensory Quality Control of Young vs. Aged Sweet Wines Obtained by the Techniques of Both Postharvest Natural Grape Dehydration and Fortification with Spirits During Vinification
Auteur: González-Álvarez, Mariana
Noguerol-Pato, Raquel
González-Barreiro, Carmen
Cancho-Grande, Beatriz
Simal-Gándara, Jesús
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 6 (2012) nr. 1 pagina's 289-300
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland