Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Validation of a Method for Analysis of Aroma Compounds in Red Wine using Liquid–Liquid Extraction and GC–MS
 
 
Titel: Validation of a Method for Analysis of Aroma Compounds in Red Wine using Liquid–Liquid Extraction and GC–MS
Auteur: Ivanova, Violeta
Stefova, Marina
Stafilov, Trajče
Vojnoski, Borimir
Bíró, Ildiko
Bufa, Anita
Kilár, Ferenc
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 5 (2012) nr. 6 pagina's 1427-1434
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland