Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Determination of Antioxidant Capacity of Unprocessed and Processed Food Products by Spectrophotometric Methods
 
 
Titel: Determination of Antioxidant Capacity of Unprocessed and Processed Food Products by Spectrophotometric Methods
Auteur: Szydłowska-Czerniak, Aleksandra
Tułodziecka, Agnieszka
Szłyk, Edward
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 5 (2011) nr. 4 pagina's 807-813
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland