Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Assays of the Amino Acid Tryptophan in Cherries by HPLC-Fluorescence
 
 
Titel: Assays of the Amino Acid Tryptophan in Cherries by HPLC-Fluorescence
Auteur: Cubero, J.
Toribio, F.
Garrido, M.
Hernández, M. T.
Maynar, J.
Barriga, C.
Rodríguez, A. B.
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 3 (2009) nr. 1 pagina's 36-39
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring