Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Analytical Methods for Quantification of Modified Fatty Acids and Sterols Formed as a Result of Processing
 
 
Titel: Analytical Methods for Quantification of Modified Fatty Acids and Sterols Formed as a Result of Processing
Auteur: Berdeaux, O.
Dutta, P. C.
Dobarganes, M. C.
Sébédio, J. L.
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 2 (2008) nr. 1 pagina's 30-40
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 9 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland