Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Comparative Analysis of Jordanian Olive Oils: Acid and Saponification Values, Phenolic and Flavonoid Contents and Antioxidant Activity
 
 
Titel: Comparative Analysis of Jordanian Olive Oils: Acid and Saponification Values, Phenolic and Flavonoid Contents and Antioxidant Activity
Auteur: Altwaiq, Abdelmnim
Mahmoud, Iman F.
Ali, Leen
Khouri, Sa’ib J.
Alshamaileh, Ehab
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 18 () nr. 7 pagina's 1398-1408
Jaar: 2025-04-22
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland