Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Food Extract of Purple Yam (Dioscorea trifida L.f.) from Brazil: Optimization of Extraction Method, Characterization, In Vivo Toxicity, and Antimicrobial Activity
 
 
Titel: Food Extract of Purple Yam (Dioscorea trifida L.f.) from Brazil: Optimization of Extraction Method, Characterization, In Vivo Toxicity, and Antimicrobial Activity
Auteur: Rosas, Alexandra Lizandra Gomes
Gonçalves, Glória Caroline Paz
da Silveira, Tayse Ferreira Ferreira
Barros, Lillian
Ramires, Tassiana
de Sousa, Rafael Carneiro
da Silva, Wladimir Padilha
Meinhart, Adriana Dillenburg
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 17 () nr. 8 pagina's 1254-1266
Jaar: 2024-06-14
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland