Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Identification of Adulterated Cooking Oil by Raman Spectroscopy
 
 
Titel: Identification of Adulterated Cooking Oil by Raman Spectroscopy
Auteur: Shehnaz, Hina
Ashraf, Ayesha
Majeed, Muhammad Irfan
Nawaz, Haq
Afzal, Maira
Majeed, Muhammad Zeeshan
Jilani, Muhammad Idrees
Akram, Muhammad Waseem
Razaq, Rabeea
Sultan, Eiman
Kanwal, Naeema
Shahid, Urwa
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 17 () nr. 7 pagina's 997-1004
Jaar: 2024-04-17
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland