Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Ergot Alkaloids in Rye Flour Marketed in Czech Republic: Comparison Between ELISA and LC–MS Methodologies
 
 
Titel: Ergot Alkaloids in Rye Flour Marketed in Czech Republic: Comparison Between ELISA and LC–MS Methodologies
Auteur: Boško, Rastislav
Martiník, Jan
Wawroszová, Simona
Benešová, Karolína
Svoboda, Zdeněk
Běláková, Sylvie
Čumová, Martina
Pernica, Marek
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 17 () nr. 5 pagina's 787-794
Jaar: 2024-03-16
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland