Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Electrochemical Characterization and Detection of Ascorbic Acid in Garlic Using Activated Glassy Carbon Electrode: a Comprehensive Study
 
 
Titel: Electrochemical Characterization and Detection of Ascorbic Acid in Garlic Using Activated Glassy Carbon Electrode: a Comprehensive Study
Auteur: Yenealem, Dereje
Eyayu, Dessie
Tibebe, Dessie
Mulugeta, Marye
Kassa, Yezbie
Moges, Zerubabel
Kerebih, Feleke
Fentie, Tarekegn
Amare, Agmas
Ayalew, Menilek
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 17 () nr. 10 pagina's 1473-1483
Jaar: 2024-08-02
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland