Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Sample Preparation Methods for Fatty Acid Analysis in Different Raw Meat Products by GC-FID
 
 
Titel: Sample Preparation Methods for Fatty Acid Analysis in Different Raw Meat Products by GC-FID
Auteur: Filho, Carlos B.
Furlan, Junior M.
de Menezes, Cristiano R.
Cichoski, Alexandre J.
Wagner, Roger
Campagnol, Paulo C. B.
Lorenzo, José M.
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 16 () nr. 4 pagina's 749-758
Jaar: 2023-03-07
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland