Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Tunisian Wild Olive Leaves: Phenolic Compounds and Antioxidant Activity as an Important Step Toward Their Valorization
 
 
Titel: Tunisian Wild Olive Leaves: Phenolic Compounds and Antioxidant Activity as an Important Step Toward Their Valorization
Auteur: Baccouri, Bechir
Mechi, Dalel
Rajhi, Imene
Vertedor, Daniel Martin
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 16 () nr. 2 pagina's 436-444
Jaar: 2022-12-06
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland