Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 20 gevonden artikelen
 
 
  High Sensitivity Detection of Capsaicin in Red Pepper Oil Based on Reduced Graphene Oxide Enhanced by β-Cyclodextrin
 
 
Titel: High Sensitivity Detection of Capsaicin in Red Pepper Oil Based on Reduced Graphene Oxide Enhanced by β-Cyclodextrin
Auteur: Yun, Ning
Lu, Chaoqun
Sun, Tian
Xu, Baocai
Song, Yushen
Zong, Zibing
Chen, Kangwen
Huang, Ganhui
Chen, Xingguang
Gu, Qianhui
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 16 () nr. 2 pagina's 318-329
Jaar: 2022-10-28
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland