Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Determining the Authenticity of Cocoa Solid in Chocolates Using Chemical Markers, Antioxidant Activity, and Multivariate Analysis
 
 
Titel: Determining the Authenticity of Cocoa Solid in Chocolates Using Chemical Markers, Antioxidant Activity, and Multivariate Analysis
Auteur: Santos, Ingrid Alves
Batista, Acsa Santos
Conceição, Daniele Gomes
Porfírio, Márjorie Castro Pinto
Santos, Leandro Soares
Ferrão, Sibelli Passini Barbosa
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 15 () nr. 9 pagina's 2558-2565
Jaar: 2022-05-05
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland