Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 24 gevonden artikelen
 
 
  The Effect of Mild and Strong Heat Treatments on In vitro Antioxidant Properties of Barley (Hordeum vulgare) Cultivars
 
 
Titel: The Effect of Mild and Strong Heat Treatments on In vitro Antioxidant Properties of Barley (Hordeum vulgare) Cultivars
Auteur: Bangar, Sneh Punia
Sandhu, Kawaljit Singh
Trif, Monica
Lorenzo, Jose Manuel
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 15 () nr. 8 pagina's 2193-2201
Jaar: 2022-04-08
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland