Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Machine Olfaction to Evaluate the Stability of the Odor Profile of Pancakes Enriched with Docosahexaenoic Acid and Anthocyanins
 
 
Titel: Machine Olfaction to Evaluate the Stability of the Odor Profile of Pancakes Enriched with Docosahexaenoic Acid and Anthocyanins
Auteur: Bazar, George
Hingyi, Hajnalka
Csavajda, Éva
Palkó, Csaba
Yakubu, Haruna Gado
Pineda-Vadillo, Carlos
Dupont, Didier
Capozzi, Francesco
Bordoni, Alessandra
Tóth, Tamás
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 15 () nr. 7 pagina's 1961-1967
Jaar: 2022-03-14
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland