Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Qualitative and Quantitative Analysis of Oxidative Degradation Products in Frying Oil by Three-Dimensional Fluorescence Spectroscopy with Metalloporphyrin-Based Sensor
 
 
Titel: Qualitative and Quantitative Analysis of Oxidative Degradation Products in Frying Oil by Three-Dimensional Fluorescence Spectroscopy with Metalloporphyrin-Based Sensor
Auteur: Gu, Haiyang
Huang, Xingyi
Sun, Yanhui
Lv, Riqin
Chen, Quansheng
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 15 () nr. 4 pagina's 1143-1153
Jaar: 2022-01-08
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland