Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Spectroscopy Technique Applied to Estimate Sensory Parameters and Quantification of Total Phenolic Compounds in Coffee
 
 
Titel: Spectroscopy Technique Applied to Estimate Sensory Parameters and Quantification of Total Phenolic Compounds in Coffee
Auteur: da Silva Araújo, Cintia
Macedo, Leandro Levate
Vimercati, Wallaf Costa
Saraiva, Sérgio Henriques
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 14 () nr. 9 pagina's 1943-1952
Jaar: 2021-04-15
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland