Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Green and Multivariate Approach to Obtain a Fingerprint of Red Wines by HPLC-PAD
 
 
Titel: Green and Multivariate Approach to Obtain a Fingerprint of Red Wines by HPLC-PAD
Auteur: Pelissari, João Henrique
Bragagnolo, Felipe Sanchez
Pereira, Fabíola Manhas Verbi
Borges, Maiara Stefanini
de Funari, Cristiano Soleo
Rinaldo, Daniel
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 14 () nr. 8 pagina's 1654-1665
Jaar: 2021-03-13
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland