Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Detection of Plant-Derived Adulterants in Saffron (Crocus sativus L.) by HS-SPME/GC-MS Profiling of Volatiles and Chemometrics
 
 
Titel: Detection of Plant-Derived Adulterants in Saffron (Crocus sativus L.) by HS-SPME/GC-MS Profiling of Volatiles and Chemometrics
Auteur: Di Donato, Francesca
D’Archivio, Angelo Antonio
Maggi, Maria Anna
Rossi, Leucio
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 14 () nr. 4 pagina's 784-796
Jaar: 2021-01-02
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland