Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 20 gevonden artikelen
 
 
  UHPLC-MS/MS Method for the Analysis of 2,6 Toluene Diisocyanate and 2,4 Toluene Diisocyanate Released from Microa-gglomerated Corks in Wine
 
 
Titel: UHPLC-MS/MS Method for the Analysis of 2,6 Toluene Diisocyanate and 2,4 Toluene Diisocyanate Released from Microa-gglomerated Corks in Wine
Auteur: Corrias, Francesco
Cossu, Eleonora
Cardu, Paolo
Angioni, Alberto
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 14 () nr. 2 pagina's 230-236
Jaar: 2020-10-09
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland