Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Rapid and Sensitive Quantitation of Inorganic Anions in Olive Oil by Coupling Reversed-Phase Dispersive Liquid–Liquid Microextraction and Ion Chromatography
 
 
Titel: Rapid and Sensitive Quantitation of Inorganic Anions in Olive Oil by Coupling Reversed-Phase Dispersive Liquid–Liquid Microextraction and Ion Chromatography
Auteur: Rezaeinejad, Sahar
Hashemi, Payman
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 14 () nr. 12 pagina's 2461-2468
Jaar: 2021-07-03
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland