Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 20 gevonden artikelen
 
 
  The Most Important Parameters to Differentiate Tempranillo and Tempranillo Blanco Grapes and Wines through Machine Learning
 
 
Titel: The Most Important Parameters to Differentiate Tempranillo and Tempranillo Blanco Grapes and Wines through Machine Learning
Auteur: Garde-Cerdán, T.
da Costa, N. L.
Rubio-Bretón, P.
Barbosa, R.
Baroja, E.
Martínez-Vidaurre, J. M.
Román, S. Marín-San
de Urturi, I. Sáenz
Pérez-Álvarez, E. P.
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 14 () nr. 11 pagina's 2221-2236
Jaar: 2021-05-24
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland