Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of Different Sudan Dyes in Egyptian Food Samples Utilizing Liquid Chromatography/Tandem Mass Spectrometry
 
 
Titel: Evaluation of Different Sudan Dyes in Egyptian Food Samples Utilizing Liquid Chromatography/Tandem Mass Spectrometry
Auteur: Mohamed, Sabrein H.
Salim, Alyaa I.
Issa, Yousry M.
Atwa, Manal A.
Nassar, Rihab H.
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 14 () nr. 10 pagina's 2038-2050
Jaar: 2021-05-01
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland