Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Fingerprinting of the Unsaponifiable Fraction of Vegetable Oils by Using Cryogenically-Modulated Comprehensive Two-Dimensional Gas Chromatography-High Resolution Time-of-Flight Mass Spectrometry
 
 
Titel: Fingerprinting of the Unsaponifiable Fraction of Vegetable Oils by Using Cryogenically-Modulated Comprehensive Two-Dimensional Gas Chromatography-High Resolution Time-of-Flight Mass Spectrometry
Auteur: Aloisi, Ivan
Zoccali, Mariosimone
Dugo, Paola
Tranchida, Peter Q.
Mondello, Luigi
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 13 () nr. 7 pagina's 1523-1529
Jaar: 2020-05-22
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland