Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Sensing the Addition of Vegetable Oils to Olive Oil: The Ability of UV–VIS and MIR Spectroscopy Coupled with Chemometric Analysis
 
 
Titel: Sensing the Addition of Vegetable Oils to Olive Oil: The Ability of UV–VIS and MIR Spectroscopy Coupled with Chemometric Analysis
Auteur: Didham, Michael
Truong, Vi Khanh
Chapman, James
Cozzolino, Daniel
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 13 () nr. 3 pagina's 601-607
Jaar: 2019-12-05
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland