Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Spectroscopic and Chromatographic Fingerprints for Discrimination of Specialty and Traditional Coffees by Integrated Chemometric Methods
 
 
Titel: Spectroscopic and Chromatographic Fingerprints for Discrimination of Specialty and Traditional Coffees by Integrated Chemometric Methods
Auteur: Abreu, Marcela B.
Marcheafave, Gustavo G.
Bruns, Roy E.
Scarminio, Ieda S.
Zeraik, Maria L.
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 13 () nr. 12 pagina's 2204-2212
Jaar: 2020-08-11
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland