Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Rancidity Matrix: Development of Biochemical Indicators for Analysing the Keeping Quality of Pearl Millet Flour
 
 
Titel: Rancidity Matrix: Development of Biochemical Indicators for Analysing the Keeping Quality of Pearl Millet Flour
Auteur: Goswami, Suneha
Asrani, Purva
Ansheef Ali, T. P.
Kumar, R. Dinesh
Vinutha, T.
Veda, K.
Kumari, Sweta
Sachdev, Archana
Singh, Sumer P.
Satyavathi, C. Tara
Kumar, Ranjeet R.
Praveen, Shelly
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 13 () nr. 11 pagina's 2147-2164
Jaar: 2020-08-05
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland