Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Use of an “Intelligent Knife” (iknife), Based on the Rapid Evaporative Ionization Mass Spectrometry Technology, for Authenticity Assessment of Pistachio Samples
 
 
Titel: Use of an “Intelligent Knife” (iknife), Based on the Rapid Evaporative Ionization Mass Spectrometry Technology, for Authenticity Assessment of Pistachio Samples
Auteur: Rigano, Francesca
Stead, Sara
Mangraviti, Domenica
Jandova, Renata
Petit, Davy
Marino, Nino
Mondello, Luigi
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 12 (2018) nr. 2 pagina's 558-568
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland