Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Mid-infrared Spectroscopy as a Probe for Caramelization in Dispersed Systems
 
 
Titel: Mid-infrared Spectroscopy as a Probe for Caramelization in Dispersed Systems
Auteur: Cueto, Lance A. G.
Swedlund, Peter J.
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 12 (2019) nr. 10 pagina's 2121-2128
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland