Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Investigation of Curcumin Water Solubility Through Emulsifying with Biocompatible Polyethylene Glycol–Based Polymers
 
 
Titel: Investigation of Curcumin Water Solubility Through Emulsifying with Biocompatible Polyethylene Glycol–Based Polymers
Auteur: Yildiz, Gulcemal
Aydoğmuş, Zeynep
Senkal, Filiz
Turan, Gulcin
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 12 (2019) nr. 10 pagina's 2129-2138
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland