Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Determination of Pyraclostrobin and Trifloxystrobin Residues in Red Pepper Powder Processed from Raw Red Pepper
 
 
Titel: Determination of Pyraclostrobin and Trifloxystrobin Residues in Red Pepper Powder Processed from Raw Red Pepper
Auteur: Noh, Hyun Ho
Kwon, Hyeyoung
Lee, Hyo Sub
Ro, Jin-ho
Kyung, Kee Sung
Moon, Byeong-chul
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 12 (2018) nr. 1 pagina's 94-99
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland