Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Monitoring the Oxidative Stability of Monovarietal Extra Virgin Olive Oils by UV–Vis Spectroscopy and MCR–ALS
 
 
Titel: Monitoring the Oxidative Stability of Monovarietal Extra Virgin Olive Oils by UV–Vis Spectroscopy and MCR–ALS
Auteur: Gonçalves, Thays Raphaela
Rosa, Larissa Naida
Gonçalves, Rhayanna Priscila
Torquato, Alex Sanches
Março, Paulo Henrique
Marques Gomes, Sandra T.
Matsushita, Makoto
Valderrama, Patrícia
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 11 (2018) nr. 7 pagina's 1936-1943
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland