Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Comparisons of Fish Morphology for Fresh and Frozen-Thawed Crucian Carp Quality Assessment by Hyperspectral Imaging Technology
 
 
Titel: Comparisons of Fish Morphology for Fresh and Frozen-Thawed Crucian Carp Quality Assessment by Hyperspectral Imaging Technology
Auteur: Shan, Jiajia
Wang, Xue
Russel, Mohammad
Zhao, Junbo
Zhang, Yituo
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 11 (2018) nr. 6 pagina's 1701-1710
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland