Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Quality Control of Commercial Cocoa Beans (Theobroma cacao L.) by Near-infrared Spectroscopy
 
 
Titel: Quality Control of Commercial Cocoa Beans (Theobroma cacao L.) by Near-infrared Spectroscopy
Auteur: Hashimoto, Juliana C.
Lima, Jéssica C.
Celeghini, Renata M. S.
Nogueira, Alessandra B.
Efraim, Priscilla
Poppi, Ronei J.
Pallone, Juliana A. L.
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 11 (2018) nr. 5 pagina's 1510-1517
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland